30 Ağustos 2010 Pazartesi

Nina Dobrev Hayatı





Hayatı
Nina Dobrev, 9 Ocak 1989'da Bulgaristan'da doğmuştur. 2 yaşında ailesiyle beraber Kanada, Toronto'ya taşınır. Nina'nın sanata olan ilgisi küçük yaşta başlar ve dansa,tiyatroya, müziğe , görsel sanatlara vb sanat dallarına ilgi duymuştur. Model ve aktirist olan Nina, Dean Armstrong Acting'de eğitim görmeye başlamış ve bir çok ajansın dikkatini çekmeyi başarmıştır.

Kariyeri
Modellikle başlayan kariyeri daha sonra oyunculuğa dönmüştür. Kısa zaman sonra, önemli rollerde yerini almayı başardı. Fugitive Pieces, Away from Her, Never Cry Werewolf, ve televizyon serisi olan Degrassi: The Next Generation'da rol kapmayı başardı Nina. Ayrıca MTV filmi olan The American mall filminde Ally Shepherd rolünde televizyonda boy gösterdi. Şimdilerde ise CW kanalının pilot bölümünü çektiği dizi olan The Vampire Diaries dizisinde iki vampir erkek kardeşin paylaşamadığı kız olan Elena rolünü canlandırmaktadır.

Profesyonel Hayatı
Dobrev, sanat okulu olan Wexford Kolejinden mezun oldu. Daha sonra Toronto'da ki Ryerson Üniversitesi'nde Sosyoloji üzerinde yoğunlaştı. Ama 2008 yılında oyunculuk kariyeri için okulu bıraktı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder